Nosaltres

Som un equip multidisciplinari i trilingüe en els sectors del disseny gràfic, la comunicació i el desenvolupament de webs i apps. Comptem amb més de 30 anys d’experiència desenvolupant projectes d'èxit. Disposem d’una gran xarxa de col·laboradors especialitzats en àmbits molt concrets del camp de la comunicació que ens permeten garantir qualitat i professionalitat.

Info de contacte

  • Avda Barcelona 30.
    08700 Igualada /BCN/
  • +34 000 57 23
  • info@jordimagana.com
  • Horari: 09.00h a 20.00h

Serveis

El disseny és el que sabem

off-line

BRANDING

Fem marca, participem del procés de creació de la imatge de la teva empresa, negoci o projecte. Des del logotip fins al desenvolupament integral d'un llenguatge visual adaptat a les aplicacions i als diferents canals de comunicació.

EDITORIAL

Creiem que el disseny editorial continua sent una eina fonamental de comunicació que ha de conviure amb la comunicació digital i fer-ho de la mà. Elaborem catàlegs, publicacions informatives, díptics i tríptics publicitaris,... cuidant minuciosament la selecció de tipografies, la maquetació i la jerarquització de continguts.

PACKAGING

Creiem en l’amor a primera vista i en aquest sentit, l'embalatge ho és tot, és el primer contacte entre el consumidor i el producte. Per això, a l'hora de dissenyar un envàs o una etiqueta analitzem tots aquells aspectes necessaris que ens ajudin a comunicar el que volem. Des de la selecció dels materials, l’elaboració i procesos, fins al disseny de la gràfica.

on-line

WEB, APP

Som experts en webs corporatives i eCommerce, creem webs i apps amb disseny personalitzat perquè estem convençuts que la millor carta de presentació per a una empresa és la seva web.
Construirem la teva tenda online amb un disseny atractiu i les màximes funcionalitats perquè venguis com mai. Disseny i funcionalitat són les nostres premisses.

IL·LUSTRACIÓ

La Il·lustració comercial és una altra de les nostres especialitats. Creem il·lustracions a mida per a cada producte o marca. Així el·laborem il·lustracions per anuncis, per a portades d’un llibre, per a una peça de roba,…

 

VÍDEO

Després de la fotografia, no hi ha dubte que el vídeo és el nou protagonista, sobretot a Internet. I per això, creiem molt en aquest format. Comptem amb una xarxa de col·laboradors experts en la creació de vídeo màrketing amb qui treballem molt estretament.

Plus

COMUNICACIÓ

T’ajudem a definir el missatge i cerquem la millor estratègia comunicativa per arribar al teu públic.Treballem la comunicació on-line i off-line. A través dels nous canals (xarxes socials, blogs, vídeo màrqueting…) i els canals de sempre (notes de premsa, rodes de premsa, tele, ràdio) aconseguim difondre el teu negoci o producte.

Direcció d'art

Direcció d'art és la disciplina en què es fonamenta tot un procés creatiu. Assessorem gràficament i conceptualment als nostres clients per poder dur a terme cada projecte d'una manera professional. Des de la creació d'una marca, disseny d'embalatge o editorial, fins a la realització de vídeos, sessions de fotos o creació d'esdeveniments. Tots i cada un dels nostres projectes requereixen una adreça d'art concret per aconseguir resultats excepcionals.